selamat dtg!



welcome!!
tahniah kerana berjaya sampai dan singgah sini!


klik gmbr untk ke teyhacraft

Tuesday, November 23, 2010

kemalasan tahap gila

salam.

heya...update tengah malam.
tiba-tiba rasa nak update tgh2 mlm nie.

just nak ckp yang,
sorry setakat aku dekat umah nieh,
x blog walking pun dkt blog korang.
aku malas lagi.
balik cuti kali nie aku memang malas gila2.
serius malas sgt2.
aku online blog,
aku sekadar bukak cmtuh je.
tenung jap....
then fb.
tenung fb...
then g tgk tv.
bosan xtahu nak buat ape.

eka,my bestfriend ade ajak keluar.
but,sorry...
not in the mood nk keluar.
serius,tadi keluar untk urus kan print and potostat pun aku malas.
puas paksa diri nie nak g mandi and keluar..
memang susah sangat2.

another friend pun ajak keluar jugak.
iylia.
aku memang malas sgt2 nk keluar.
and dekat mantin pun dia ajak keluar.
serius aku malas and xnak keluar.
xde mood nak hang out.

i just want a time for myself.

dah lah..cukup aku merepek.
sorry k?
nanti aku visit korang semua after this.
tengok lah tonight cmner.

adioss!!



No comments: