selamat dtg!



welcome!!
tahniah kerana berjaya sampai dan singgah sini!


klik gmbr untk ke teyhacraft

Wednesday, November 17, 2010

pengorbanan.

salam.

entry hari raya haji.
selamat menyambut raya!!!

 it's gone. tapi bersambung balik.
tapi,hilang semula.
sedih hati nieh. xtw mcmner nak rawat hati nie.

aku harap,pengorbanan yang aku lakukan
untuk raya nieh..
akan memberi kan aku kebaikan.
memberikan aku satu cahaya.
orang cakap sinar kebahagiaan.
benda yang dah lepas kena lepas kan.
kena terima.
sebab tuh,kwn2 sume....
doa kan aku agar hati aku rela and redha terima semua nieh.
doa kan aku kuat.

maaf x cerita kan apa yang berlaku,
cukup lah korang doa kan aku keyh??

exam week,tapi aku ada dekat rumah.
sebab KPJ ade bagi cuti sehari je untk raya haji nie.
so,aku balik lah rumah.
nak makan rendang(makanan wajib raya) 
masakan abah aku.
sure sedap. ♥-♥
tapi petang esok,aku dah kena study untk 
chemistry and communication.
doa kan aku lagi keyh?

aku banyak mintak korang doa kan,
sebab...i need u all.
mungkin kita x kenal,tapi aku harap
siapa yang singgah blog aku and baca entry aku...
doa kan aku. :)

k lah..off untk leisure. betul ke aku eja tuh??
what ever.

adioss!! 

No comments: