selamat dtg!



welcome!!
tahniah kerana berjaya sampai dan singgah sini!


klik gmbr untk ke teyhacraft

Thursday, November 11, 2010

repairing blog

salam.

finish buat layout baru untk blog.
setelah berzaman guna background ready made,
malam nieh aku mencari ilham untk buat
blog layout yg baru.
and,i got it!!
ambik masa jugak lah nak mencari idea.
last2 timbul idea buat polka dots.
sebab tuh mcm tengah hot je skrg.
hahak...betul ke?
entah,aku maen cakap je.

and,ini belum siap lagi.
masih dalam fasa repair2.
dats why korang xleyh nak baca post nieh.
sorry..
to tired to do it tonight.
tomorrow aku akan baiki.
or,maybe aku akan guna colour yg laen untk post nieh.
biar korang leyh baca.

so,adioss!!

No comments: