selamat dtg!



welcome!!
tahniah kerana berjaya sampai dan singgah sini!


klik gmbr untk ke teyhacraft

Wednesday, January 26, 2011

2 weeks with no enjoy life!

salam.

aiyoooo.....
memang sedih sangat-sangat2.
macam lah perkara yang membuat kan aku sedih.

last entry dua minggu yang lepas kot?
ish..bila lah nk aktif balik dgn blog nie eyh?
jeles tgk org lain selalu update blog!
traffik untk blog pun dh turun.

ish...x blh  jadi nie.
rasa cemburu sangat2 dgn korang yang always ada
masa and idea untuk update blog!

ok lah...kita bukak cerita dari minggu lepas smpai hari semalam.

seminggu duduk PPE,
sumpah....lansung xleyh tidur.
xtw lah kenapa...memang tiap malam xleyh tidur.
msuk minggu nie pun sama jugak.
xfaham kenapa.

sepanjang minggu lepas kelas statistic and ade exam
sampai lah sekarang. last esok,
tapi khamis ada OSpe lak.
aduh...pening2.

hmmm....korang nak tw x?
aku kan...erk,xmau lah....
malu lah nak cter nak cakap.
biar lah aku simpan rahsia nie?

cuma,agak sedih sbb terpaksa menghabis kan duit
mak abah untuk KPJ!!!!
erghhh....

minggu lepas nangis,
rindu rumah...homesick!
rindu dengan mak abah.
pastu ari sabtu minggu lepas,
rindu dengan sambal udang mak masak.
rasa nak nangis lagi ouh ingat masakan mak.

dekat PPE susah nak makan.
tiap2 ari makan benda sama.
x bleyh blah sgt2.

sekarang online pakai member punyer
jadi xleyh lama2.
nak blogwalking pun terhad.
x singgah pun blog korang.
balik umah plak...kuar berjalan sana sini,
then last2 holiday siap kan assignment.

aduh..kena pandai and bijak atur kan masa untuk bloging!

k lah..itu aje cerita untk 2 minggu.
ringkas giler kan?
hahahaha...nampak sangat cm xde life
and life fokus dengan study study study.
exam exam exam.
oral presentation jangan dilupakan.

adios!!!

No comments: