selamat dtg!



welcome!!
tahniah kerana berjaya sampai dan singgah sini!


klik gmbr untk ke teyhacraft

Sunday, January 30, 2011

hati,bersabar lah.....

salam.

aku tunggu
tunggu lagi
dan tunggu lagi....

tapi xde pape pun.

aku tunggu sampai tertido.

tapi fon di off kan.
x tahu kenapa.

hati nie,ckp yang dia g jmpe someone.

entah lah...
mungkin x betul kot.

berderet mesej yang di hantar tapi satu pun x berbalas
sebab off fon.

hmmmm...
xpe lah.
aku terima je.
memang ini nasib orang yang menuggu.

hani pernah cakap,
bila dah ambik keputusan untuk menunggu...
kena terima apa yang berlaku.
bila dah buat keputusan untuk menunggu,
hati kena sabar.

:)

erm,
hari nie dh dpt makan sambal udang mak buat!
sedap....tapi mak ade letak petai ke jering..
bau lain ckit.
tapi apa pun still sedap.

adioss!

No comments: