selamat dtg!



welcome!!
tahniah kerana berjaya sampai dan singgah sini!


klik gmbr untk ke teyhacraft

Monday, January 31, 2011

i want that dress!!!

salam!

waaaa....nak nangis!

sebab ape?
sebab...
satu dress yang amat cun tuh..

aku nak beli online
tapi takut x muat,
takut x sesuai dengan aku...
takut x ngam...

and xtaw ukuran tuh cne.
siyez aku ckp...
aku gemuk!
tkut x muat bhgian pinggang and...dada.

waaaa....i cry!

xtw sme ade ptut beli online or beli sendiri je.
tapi kalau beli sendiri kang x jmpe yang aku berkenan...

otak dah bercelaru!

kak adz kata free size aje...
mmg lah free size tapi takut x muat.

ok,tinggi aku plak 148...
berat, 57. 
jgn ketawa kan aku! aku sedar kegemukan aku...

lagi apa ek?

ade lah jugak perasaan takut..
sebab nie first time nk beli online...
takut,x sama dgn gmbr...
takut ada rosak ckit...
macam2 lah!

cerewet sgt ke aku nie?
tapi...aku bayar mesti lah aku pk sume nie..

kak adz, sorry kalau menyinggung!!!

hmmm...my sis ckp lawa dress tuh...
and aku tgk pun lawa!

kepala otak dah berpusing!!!

ok,lawat sini untuk ke blogshop kak adz

tapi jgn curi pe sy nk tw!
sy tgh pk2 skrg nie...

No comments: