selamat dtg!



welcome!!
tahniah kerana berjaya sampai dan singgah sini!


klik gmbr untk ke teyhacraft

Thursday, January 27, 2011

secret yang di public kan! owh,malu nya~~~~

dah berazam,
cuti nanti nak try aktif balik dgn blog.
nk up kan traffik.
harap sgt berjaya!

isk2....dah lama sangat dh blog nieh terbiar.
kesian sgt2.
xpe lah,tiap satu benda tuh ade pasang surut kan?
so..mungkin before nieh kedaan sy dlm kdaan surut....
surut je,x pasang2...
hhahaha...

erm,ingt x hari tuh entry before  nie,
sy ckp sy simpan rahsia.
sekarang sy dh ready nak bgtw.
tapi!!!!!!!!!!!
janji eyh...jangan gelak kan sy?
jgn...kutuk sy tapi bagi lah kata2 semangat!!!

sy................


kena.............................



reseat paper sem 1.............................................

sy reseat dua paper!!!
dua paper yang mmg sy lemah dari dulu lagi.
biologi and math.

i hate math!
sy memang x suke math...
sy dh lah x suke math.
lecturer yang mengajar tuh plak mcm...
haih.
bukan sy je x suke lecturer tuh, satu cohort x suke.
sebab dia ajar math lansung x tunjuk pape.
jalan kerja pun x tunjuk.
kitorang x faham,dia tnjuk gune mulut je.
white board bersih!!!

patut nyer tunjuk lah jalan kerja dia cmner.
haih...sikap pengajar yang cmtuh lah
buat sy yang
xsuke math nie
lagi bertambah x suke.

biologi sy reseat sbb sy main2 kot...
pastu x baca betul2.
padan muke!!!

ai....sy aje keyh yang leyh ckp pdn muka,
anda2 semua jgn!!!
bagi lah semangat pada sy.....

so,itu lah dia rahsia yang sy simpan.
untuk reseat tuh sy kena bayar RM100.
melayang duit cmtuh aje~~~

k lah..adios!!

p/s : x sabar nak balik rumah! sy akan call mak untuk  bagitahu
yang sy nak makan sambal uda... ng mak buat!!!
harap dapat lah makan :)

2 comments:

Miss Hani Zain said...

jangan putus asa. cuba lagi. hani tau teha boleh. miss you dear. :)

aja aja hwaiting teha!
hani doakan teha dapat yang terbaik.
hani sentiasa doakan teha dari jauh.

i love you bff :)

cheezy chocolate said...

hani : thank you hani... i wll try my best!

love you too...
rindu hani!