selamat dtg!



welcome!!
tahniah kerana berjaya sampai dan singgah sini!


klik gmbr untk ke teyhacraft

Tuesday, January 11, 2011

setelah lama menghilang,kini kembali...

last entry,
11 december 2010.
sekarang dah 2011...
agak nye dah berapa lama aku x update blog?
terabai blog nieh,sme macam diri aku yang dah x teratur.
for sure lepas nie pun,blog nieh akan kurang di update.
not kurang lah..jarang kot?

hmmmm.....

tahun baru aku di mula kan dgn hidup yang baru, 
pengalaman yang baru.
aku kerja dkt hospital.
clinical practice.
even posting,aku dapat rasa suasana bila aku bekerja nanti.
jadi Pharmacy assistant untk seorang yang lembab
macam aku nie agak mencabar.
aku lemah math jadi nak kira2 tuh agak lambat.
tpi dh nak seminggu dkt sana,
aku lebih cepat mengira.

penat. ramai orang..patient tiap2 hari ramai.
sabtu, lagi lah lah ramai. banjir hospital tuh.

aku posting dekat hospital ampang putri specialist.

precription yang aku dpt dari doktor memang gila.
tulisan doktor...faham2 lah kan?
mmg susah nak baca.
tapi lama2 aku dh blh faham and dah biasa.

minggu first tahun baru 2011,
aku habis kan masa dekat hospital je.

and,
aku rasa lepas nie memang aku akan
kurang ber bloging.
sbb aku xleyh nk bercerita dah.
xde idea dah.
hati aku,diri aku, jari2 aku dah x mampu nak bersuara dah.
aku x dpt nak luah kan pape.

thank you..pada siapa yang masih lagi dan x jemu2 lawat blog aku.
maaf x singgah balik blog korang.
singgah lah lagi walaupun aku xde.

adioss.

No comments: