selamat dtg!



welcome!!
tahniah kerana berjaya sampai dan singgah sini!


klik gmbr untk ke teyhacraft

Saturday, January 15, 2011

sharing a cute picture

salam...
sebenar nyer tgh demam nie..
x larat nk wat pe pun,
on9 tpi mcm sy x wjud...
on je komputer...
tpi x wat pape pun.

saket belakang...
bila duduk pening...
tu yg dok baring je.
satu apa pun x jalan lagi,
belum mandi and belum makan lg.

bosan,xtw nk wat pe...
tgk gmbr dlm camera...
so i want to share it with u all.


first picture
comel kan?
sy buat sendiri.
untk pengetahuan sume...
skrg sy menjalan kan bisnes nieh..
alhamdulillah,rmai kwn2 order..
bnyk dh gmbr sy letak dkt fb..
lawat lah fb sy k??

sy terpk nk buat lagi satu fb yg khas untk jual2 nieh...
tpi wat masa sekarang sy xleyh nk buat
fb baru sbb kdaan x mengizinkan.
*sy rse mcm nk telan panadol :( *

sy rse cm nk pengsan je ouh.
xlarat. hmmm...


second picture
anak saudara perempuan sy yg
sulong dari angah sy.
angah sy dh selamat lahir kan ank.
nur adriana syamimi nama diberi.
bru sebulan lebih,
tpi tgk lah dia tdo cner.
lawak2...comel!

mak dgn sy ketawa tgk cre tdo syamimi.
lasak btul!
tdo smpai jatuh dari tilam and bantal dia.

well,tu je lah sy nk share.
sy dh penat.
pening kple.

sy xtw sama ada sy ptut mkn atau pun x.
:(

*****************************

tertangguh smpai mlm nie,
sbb sy sungguh x larat.
lepas sy paksa diri sy untk mkn,
then sy terus tdo.

kan bagus kalau ada org urut,tekan2 belakang saya nie.
saket blkg..

adioss...

2 comments:

chemay said...

comel keychain tuh..
:)

cheezy chocolate said...

huhu..thank you chemay...