selamat dtg!



welcome!!
tahniah kerana berjaya sampai dan singgah sini!


klik gmbr untk ke teyhacraft

Sunday, January 30, 2011

taylor swift!!!

salam.

post yang ke berapa entah untuk hari ni!

hahaha...
xleyh tido punya pasal kan...

ok!

actually nak inform dekat u all
yang blog nie dah ada lagu.

kenal x ni siapa?
 iye btul!!!
taylor swift!

klau sebelum nie aku buat
japan and korea month,
sekarang aku buat 
taylor swift month plak!

huhuhu...
sume adalah lagu2 taylor swift yang aku suke...
yang aku syiok dengar and layan.

kalau korang x suka taylor swift sila tekan butang stop.
tapi kalau x suka blog nieh,
sila blah! klik X auw...

kalau suka,blh lah layan lagu taylor swift nie..

so,itu aje!

enjoy the song!
 adioss~~

No comments: