selamat dtg!



welcome!!
tahniah kerana berjaya sampai dan singgah sini!


klik gmbr untk ke teyhacraft

Saturday, January 29, 2011

woot woot!!!

salam.

b.o.s.a.n

bosan.

xtahu nak buat apa...
nak study tpi nak relax jap.

bf lak,busy dengan kerja dia..
aku di pinggir kan!

huhuhuhu....
rindu lah nak jumpa.

takoyaki...
i want it...tapi malas nak kaur sorang2
tunggu bus selama sejam
then berjalan kaki ke JJ.
owh tidak...
x mahu!

hurm,maybe aku nie bercampur kot?
antara malas dan bosan.
hahak...

ada benda nak citer tapi dah lupa lah....
tu lah kan?
always jadi camnie.
bila x online banyak je idea
tapi bila dah duduk depan komputer nie...
hilang semua!
 
haih...
korang pernah x jadi cmtuh?

apa kata,kita smbung tido balik nak?
hahahaa.....
tido je ek..xde kerja lain!

woot woot!!!!

adios!

aku dah xtahu nak merepek apa dekat blog nieh!

No comments: