selamat dtg!



welcome!!
tahniah kerana berjaya sampai dan singgah sini!


klik gmbr untk ke teyhacraft

Monday, February 21, 2011

aku,dia dan vintage contest


cik cheezy kali ni nak join contest lak.
dah lama dah nk join tapi x sure nak x nak..
last2,join jugak!
huhuhu..but x ditag oleyh sesapa pun,
join ats kerelaan empunya diri. :)

jom usha entry contest aku!


sy dah folo blog nieh :)

sy tag :
mika
sis strawberry
and hani

25 feb is the closing date.
so,if you wanna join..better hurry up!!

my pic untuk contest nieh...
hehe,xtw lah ssuai dgn vintage ke x...
but i rasa boleh lah di terima kot?
huhuhu...

 first pic :
simple edit. really simple. but i really love this picture.
even i am not smiling, i smile with my eyes. ^.^
snap this pic while thinking of my dearest bucuk~ :)
sbb tuh suke gmbr nieh.

 second : 
ini extravaganza punyer edit!!
huhu...kira mcm totally edit lah~

 third :
gambar yang aku suke jugak.
mcm korang baca,
love make me like this. like crazy!
nampak,well...aku yg cakap lah...
nampak aku betul2 happy + bahgia.
in love~~
msuk dlm fb aku,tag bucuk!!
hehehe... :)

okeyh..itu aje gmbr untk contest nieh~

"picture will tell us a thousand of words.
 picture that is taken is actually speak on your behalf as example, 
through the picture others can know whether you are happy or not"
:) create by myself.


2 comments:

kamarukom said...

tenkiu 4 joining my contest!! ;)
gudlak ye ^o^

cheezy said...

heheh..thank you~~