selamat dtg!



welcome!!
tahniah kerana berjaya sampai dan singgah sini!


klik gmbr untk ke teyhacraft

Sunday, February 6, 2011

bila dah x sedar diri......



sedikit gambar,
from my facebook.


hahaha..lawak seyh,
dis xtahu ke yang aku maksud kan tuh dia?
boleh lak dia comment?

huh,what ever lah..
aku mmg x suke dia,
dia sllu like and comment status aku...
tapi aku x nah reply,
xnah layan.

sebab,aku dah x suke...
jadi aku memang x layan lah.
nak kata aku sombong ke apa,
aku x kisah lah.
dah lali...

so,jom kita fkir2 lagi apa nak buat!
thank pada dia,
aku post entry terbaru!
hahaha....

4 comments:

MikaVKlover said...

i like that! n i know who is that. >D
die x sedar dri la tu. huahuahua.

cheezy said...

mika : huhu...but u know,after i post my entry at my blog..dia deletecomment dia and unlike... 0.0

she know my blog?

MikaVKlover said...

i dunno about that. o.o
i don't think so that she knew about your blog.
kin die terasa la tu... huahuahua.
serve her well! she thought that i'm a stupid cat that can be trampled over like what she want???
bitch! prangai kte dh x sm cm dlu la... pdn muka die. even my oyaji doesn't like her anymore.

cheezy said...

mika : mybe lah kot dia terasa??? entah lah..lntak dia lah..
perangai dia tuh agak pelik and org x suke...huhu..