selamat dtg!



welcome!!
tahniah kerana berjaya sampai dan singgah sini!


klik gmbr untk ke teyhacraft

Monday, February 7, 2011

dah muak hidup sebagai student. tlg aku~~~



kenapa perlu ada semua nie eyh?

aku mcm dh give up je...
asyik pk kenapa aku boleh reseat?

then nak study.
dah penat kot.
2 minggu sebelum cuti aku asyik 
study,study and study.
like hell!
 
bangun pagi study,malam sblm tido pun study...
dah bosan dengan study.

and aku ngaku,dah bosan dengan hidup sebagai studnt.
rasa nak kerja je...

dah bosan dengan life dekat hostel,
nak duduk rumah je.

sebelum nie pernah fikir,
aku nie mmg xde masa depan kot..
kenapa dlu aku dpt tawaran belajar
andai kata aku xkan habis belajar?
kenapa...ok,i admit...ada salah kan takdir jugak.

aku fikir..kalau x sambung belajar,
maybe semua nie xkan jadi.

i dont know lah.

otak nie dah berat dengan macam2 benda.

rasa x bersemangat lansung.

recently,
always cakap dekat diri sendiri...
"kan bagus dulu dengar hati nie cakap kerja dlu baru belajar,
sekarang dah jadi cmnieh. dlu masa ingat xnak sambung belajar, 
ada mulut2 cakap bila dah pegang duit lupa dah nak belajar..."
disebab kan kata2 tuh,aku g lah belajar.
tapi rasa cm nie lak sekarang.
kenapa ek?
sebab masalah yang aku alami sekarang?

dulu dorang ckp cmtuh..
jadi aku pasang niat nak sambung belajar.
mmg kecewa last2 minute baru dapat tawaran belajar..
tapi tawaran last minute tuh lah yg aku gembira,
aku terima.

entah lah...serious,
otak dah xleyh nak pk..
berat dengan banyak benda.
kusut dan terasa rimas and lemas sangat2.

sape2 leyh tolong nasihat aku x?
tolong cakap benda yang leyh bukak mata aku,
yang leyh sedar kan aku.

p/s : semangat dah hilang.
mcm2 jadi,mcm2 mslh...dengan perasaan aku sal study and college life,
and everything else.

No comments: