selamat dtg!



welcome!!
tahniah kerana berjaya sampai dan singgah sini!


klik gmbr untk ke teyhacraft

Wednesday, February 2, 2011

setahun :)

Daisypath Anniversary tickers

nampak tak???

huhuhu....
blog aku dah setahun seminggu...
*aku lupa nak cerita hari tuh~~

ok,disebab kan aku lupa sekarang aku cerita!

hahaha....maaf lah wahai blog tercinta...

blog nieh dah setahun...

tapi2..kalau blog lama dah 2 tahun!

sudah! lupa kan blog lama yang menyeksa kau tuh!!!

blog nie....
much more better dari blog lama,
blog nie...
walau apa pun berlaku aku xkan shutdown dia senang2
macam shutdown laptop.

i dont care ada mulut2 berbau busuk
cakap sal blog nie...
kutuk blog nie
or x suke rule untk blog nie.

blog nie xde specific rule sgt. 
aku x letak pun dlm blog...maybe after nie aku patut letak???

rule dalam blog nie...
cume tinggal kan link,
jgn buat onar dlm blog nie,
jgn tinggal kan jejak dengki tapi
penakut xnak ngaku sape diri tuh...
penakut maksud nye dtg sbgai guest 
dengki2 kutuk2 tpi nk tw spe dia xleyh....
penakut je yang act macam tuh...
berani buat hal
tapi takut nak tnjuk kan diri!
amat2 menyampah dengan orang cm tuh.

and paling penting....
jangan suh aku folo balik.
aku akan folo if aku nak.
aku xsuke org paksa2 aku untuk folo...

ada sebab napa aku folo blog sesorang
and x folo blog seseorang...
yang suh aku folo balik...
aku x folo then paksa2,
memang sah lah aku x folo.

sebab lain aku x folo,
blog jrang update...
sebulan...baru ada entry baru...
or x berupdate selama 2 bulan.

kalau ada sebab x update xpela...
aku pertimbang kan...
maybe aku akan folo...

sebab aku folo,
blog tuh best...bg aku lah...
nice je..comel!
hehehe...and menarik...
paling penting...kalau ada lagu...
lagu best and wat aku tertarik lagi lah aku folo!
so,itu antara ciri2 blog yang akan aku folo.... :)

aku jarang folo blog yang....
cner eyh?
mp3 dwload ke...or ckp sal politik ke, sukan ke...
erk,cne nak describe eyh...

blog nie bukan mcam blogspot yang jual2 shawl or accesories...
blog nie mcm..agak...

senang cter aku mcm x secured lah!
*btul ke eja secure tuh?
kalau aku rse cm aku x suke,x selamat...menakut kan....
memang aku x folo lah..

i am more to personal life and their life..
aku folo blog yg cmtuh.
yang cerita sal kisah dorang,hidup dorang...
sebab bagi aku,
folo blog yang mcm tuh blh mengajar diri aku,
and aku enjoy dgn dorang punya merepek, story dorang.
:)

hehe..
itu lah antara sebab nya aku folo dan x folo.
harap maklum eyh?

kalau blogshop...
yang jual shawl,craft or pape....
kalau aku suka barang2 tuh,
aku akan folo...

aku nie agak cerewet jugak lah...
nampak sangat aku cerewet!
kihkih...

so,blog aku dah setahun...
mcm2 dah aku cter...
ada yang direct ckp,ada yang indirect...
wish aku,harapan...
mcam2 lah...
rajin baca lah sume nyer ek?
hahahaha....

ada ke yang buat cmtuh eyh?

sudah! 
yang penting...
i dah announce dekat sume orang...
blog i dah setahun okeyh!!!!
mmmmmuuuuuuuuuaaaaaaaaahhhhhhhhhh!!!!!
syg blog i.... 
:)
adioss!!!

No comments: