selamat dtg!



welcome!!
tahniah kerana berjaya sampai dan singgah sini!


klik gmbr untk ke teyhacraft

Sunday, February 6, 2011

shopping at ice pandora!


sila faham yang kesabaran sy ada batas nya.
awak nk uji kesabaran sy smpai tahap mana? 
sampai sy meletup mcm gunung berapi yang kuar kan lava2 nya????
serius dah xleyh nak handle
dah perasaan nieh.
rasa nak marah2 nak maki2 aje!!!
shit betul!!
can i scream in right now,in the middle of night?
warghhhhhhhhh!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

*************************************

aku buat benda lain lepas aku menjerit tuh.
aku menjerit dlm bilik,
sambil tutup muka dengan bantal.
then menjerit sepuas hati!!!!

owh,
aku online gaia.
ambik freebie dekat ice pandora.
and sekarang tgh shopping pixel food!
:) 
ngeee.....suke2!!

tapi takut,
last shoping aku ice pandora anto mesej cakap aku x bayar,
sungguh takut kena blacklist.
:(

k lah...nk g shopping!!



4 comments:

MikaVKlover said...

what's wrong? what happen? D:

ice pandora... dh x dpt nk bli ape2 lg dh kte. duit gaia tggal 9ribu lbih je. huhu. boros. xD
hm... asal byr, xde mslhnye. kalo x byr tu yg dorg blacklist tu. :)

cheezy said...

mika : huhu...bnyk sgt kot duit dekat gaia,tuh yg shopping sakan...:)

MikaVKlover said...

hiks. xD
tu la. ingt nk bhnti gaia sbb tu nk abihkan duit tu. tp, tb2 trpikir lak, 'watpe bhnti? xnk la' huhu. so, x jadi bhnti. tu yg duit tggl sikit. n mls nk tmbh dh. huhu

cheezy said...

mika : before nieh terpk cmtuh jugak..but ktepk gaia untk maen game wktu bosan..
huhuu...