selamat dtg!



welcome!!
tahniah kerana berjaya sampai dan singgah sini!


klik gmbr untk ke teyhacraft

Thursday, February 17, 2011

teruskan kata aku bodoh


siapa dekat hati kau sebenarnya?
kenapa kau xleyh nak berterus terang pada aku?
apa yang kau takut kan sampai kau xnak bgtahu aku??

aku tanya lagi nie wei,sape ada dekat hati kau sebenarnya?
kau xleyh jujur pada aku??
kau takut aku bunuh diri ke bila kau berterus terang?

kau x faham apa yang aku bgtahu kau ker?
kau x jelas dengan apa yang aku bgthu kau?

aku cakap, aku akan terima segala 
keputusan kau x kira 
membahagiakan atau melukakan.

jadi kenapa xleyh berterus terang?

-manusia semua cakap aku bodoh,
sebab dorang x faham apa2
tentang hati dan perasaan aku.
dorang cuma menilai dari  luaran.
dorang xtahu pape,
berlagak macam tahu...tapi x pun sbnarnya.-

ckup lah sampai sini.
nak menghilang kan diri.

4 comments:

♥ a.c.h.i.k ♥ said...

syezly...ape yg kw update neyh sama mcm yg aq rse skrg..

cheezy said...

yam : huhu..yeke?? sme lh kte kira nyer eyh??

♥ a.c.h.i.k ♥ said...

yup... aq xtahu ape cer antara kw n dye but..ape yg kw rse yg kw update nie...syezly...almost like my case..my personal life...

cheezy said...

yam : owh..ok2...
xpe lah,kalau case aku mcm case kau...
kau bersabar je lah and terima...k? :)
hehehe...