selamat dtg!



welcome!!
tahniah kerana berjaya sampai dan singgah sini!


klik gmbr untk ke teyhacraft

Wednesday, February 2, 2011

tiba-tiba hari nie aku suka :)


sehari nie....
xtahu nak buat apa.
siyez...bosan...

tadi masa makan,
tengok lagenda budak setan dekat astro.
episode akhir.
lagu dia...
tiba membuat kan aku rasa macam nak download je!!!
before nieh suka gak dengar...
tapi x suka macam hari nie!

bagi aku...lagenda budak setan antara 
movie melayu yang aku suka tengok and best!
cerita agak logik...
memang menyentuh!

lagenda budak setan antara yang aku boleh terima.
:)

so,lepas nie kerja aku nak download lagu cter nie...

then nak download movie jap..
kihkihkih....

owh,nak cakap sal makanan.
aku buat nasi goreng tadi..
setelah lama x buat nasi goreng...
tadi aku buat.
and,tahu x apa?
tawar!!!!

hahahaa....itu lah akibat bila dah lama x masak!
tapi aku makan jugak,
sebab lapar...
 
k la...adios!!

2 comments:

MikaVKlover said...

tmbh kicap kalo tawar... :P

cheezy said...

mika : alrady done that tpi still tawar..haha..xpe2 habis jugak..