selamat dtg!



welcome!!
tahniah kerana berjaya sampai dan singgah sini!


klik gmbr untk ke teyhacraft

Monday, March 7, 2011

xperlu baca entry nieh.


blog nieh x berupdate kan?
xtahu nak update apa.
xtahu nak cter apa.
meluahkan tuh memang lah nak,tapi...entah lah.
dan aku xtahu tentang hidup aku lagi.
xtahu cmner.
sekarang hanya ikut flow je....
melalui hari-hari aku dengan keadaan yang,
penuh dengan tipu.
senyum,tapi hati nie?
ketawa,tapi hati nieh?
semua orang nampak aku secara luaran,bukan dalaman.


mana arah tuju pun aku xtahu.
nak menghilangkan diri.
semua bagi aku sekarang, sensitif.

teringin yang menjerit tentang perkara sebenar.
teringin nak meluahkan masalah aku.
tapi aku tahu,xda siapa mendengar.
ada yang sudi..contoh kwn baik.
tapi aku takut,dorang x faham and fikir perkara
yang sebaliknya.
aku takut kehilangan kawan baik aku.
dan yang pasti dorang x suka.

masalah nie,
aku kena tanggung sendiri.
kena selesaikan sendiri.
ada ke orang nak bantu,bila berkaitan dgn duit?
xda..jadi aku kena selesaikan sendiri.

tunggu ptptn,tapi biasa lah...
kpj bangang.
duit ptptn masuk hujung sem.
org nk guna masa sem tuh,tapi x...dia bagi hujung sem.
bodoh kan?
management x betul. student affair bongok.

sekarang....
aku hanya pk kan kehidupan aku.
mana arah tuju dan mcm ner.
and tentang aku rasa aku akan mati tuh...
itu yg aku pk.

aku,seorang yang terlalu memikirkan tentang
sesuatu perkara.

how can i stop being like that?
memikirkan perkara tuh membuatkan
kepala aku saket...kusut.

aku nak jadi seorang yg x memikir kan perkara2 tuh
and jalani hidup mcm biasa.
kenapa aku seorang yg mcm tuh?

someone said " jgn pk lah,smpai bila nak pk kn?"
hmmmmmm....

i am so afraid of my life right now. :(

**********takut dengan apa yang akan berlaku.**********




No comments: