selamat dtg!



welcome!!
tahniah kerana berjaya sampai dan singgah sini!


klik gmbr untk ke teyhacraft

Sunday, April 3, 2011

chocolate sale!!


seronok~~~

sebab apa?
sebab dapat beli chocolate bar yg besar giler dengan
harga yang amat murah dan berpatutan!!

siapa yang nak boleh pergi sogo,
dkt cold storage eyh?
beli dekat sana!

memang banyak chocolate aku borong! almost...berapa ek?
hazelnut,mixed fruit,plain and chocolate mousse!
wahh~~ 4 seyh!!

hahaha...bahagia...
bucuk pun borong jugak,
dia beli yang plain dua!
hahak...

staf2 kpj sentosa sume pun borong chocolate.
memang kami suka chocolate.
siapa yg x suka kan?
ada ke yang x suka??
rasa nyer ade, kan?

so,kepada chocolate lover...
g lah sogo beli chocolate tuh!!
memang agak murah,
chocolate bar yg besar tuh only rm5.50...
tengok dekat luar dalam rm 8 kot?
huhu...

dah tangkap gambar tw..
but,xde usb lak!
hmmm....cner nieh?

nk show off...
hikhik...

ok lah,
itu aje update aku.

and,assgnment aku x siap2 ag.
haih..start teha,start buat sekarang!!!

adioss...

1 comment:

MikaYJlover said...

*tap hands* owh now i understand! smlm awk cter psl cklat bsr tu kte msih blur lg mcm mn bsrnye cklat tu. ahaks! haish. kne pg sogo cpt2 ni. xleh lpskan pluang!!!! XD

Gud luck on doing your assignment. ^^