selamat dtg!



welcome!!
tahniah kerana berjaya sampai dan singgah sini!


klik gmbr untk ke teyhacraft

Thursday, September 8, 2011

dari pagi sampai ke petang


yo!! post hari nie dah jadi benda lain sebab camera fon sy
tiba2 jadi bengong. mesti sbb jatuh semalam!
xpe lah, camera dah ok nanti baru post entry sal cter tu.

hmmm...hari nie x buat ape pn...
cuma tgh siapkan felt card aje...
p/s : lawat lah blogshop sy k? teyhacraft

pastu blogwalking,
dah lama x buat keje yg satu nie.
huhuhu...dah masuk balik dalam blog,
keje tu je lah tiap2 hari..

oh,kemarin ada buat kuih batik!
sedap...tpi kurang biskut marie lah..
so kuih tu macam lebih sikit x keras!
xpe2...itu percubaan pertama,
lain kali sy buat lagi!

skrg pun tengah belajar buat cokelat sendiri,
i.allah kalau sedap sy akan ambik tempahan!
hihihi... :)

adioss!!


No comments: