selamat dtg!



welcome!!
tahniah kerana berjaya sampai dan singgah sini!


klik gmbr untk ke teyhacraft

Thursday, October 6, 2011

shoes talk : red wedges


 yes,
ini adalah wedges.
cool kan?
gorgeous!! btul ke eja tuh??

red wedges.
red a.k.a merah mmg sesuai dengan gorgeous.
bagi aku lah kan,
aku rasaaa...red dgn gorgeous nieh sinonim.
gorgeous maksud dia pun lawa,cun,cantik,menarik...
so,sesuai sangat untuk red.


why wedges??
because wedges is my favourite shoes!
i adore it!
i really love wedges.
look! its cute! to me lah kan..

i have one,
ouh...tak bukan 1.
erm,yang dah rosak tolak tepi..
yang ade skrg,yang masih elok...
ada 2.
white. and black.

white tuh jarang pakai,sbb syg sgt2...
yela,dah lah putih.
yang black tuh sllu jgak pkai. jenis kain.
yang white tuh berzip belakang.
yang black tuh sarung je.

jenis wedges yang cmnieh,
yang kne klip2...
i mmg x suke.
sbb ape??
sebab jalan2 je tercabut.
i tak reti pakai yang nak kne klip2 sangkut nieh.
so i lebih selesa beli yang berzip je dekat belakang tuh.
macam gambar yang first2 tuh..yang atas sekali!
kan lawa tuh.

cute kan??
polka dots.
lw ade yg polka dots yang berzip, i nak beli tak kira ade duit ke takde!!
erk,lw takde duit cner nak beli kan??
huhuhu~~

suke wedges since form 4 lagi kot?
sampai lah sekarang...
since form 4 tuh dah banyak kasut wedges ade...
tapi sume dah takleh pakai dah sekarang.
lagi pun design jenis lama punya.


my love towards wedges mungkin tak kan padam kot...
i.allah, i will always love wedges.
hopefully,
one day...
i get one red wedges. 
maybe yang camnieh...
*crossing finger






No comments: