selamat dtg!



welcome!!
tahniah kerana berjaya sampai dan singgah sini!


klik gmbr untk ke teyhacraft

Monday, November 21, 2011

datang lah kepada ku


hye. ♥

hari nie kan...tension sangat2.
sebab baru ingat nak shopping tahu,
tapi tak dapat keluarkan duit lak.
kenapa xleyh keluarkan pulak?
sebab aku lupa no pin untuk kad ATM.
ish,baru nak belanjakan duit yang bucuk bagi!!

camner lah boleh lupa?
bagitahu bucuk,bucuk ketawa je siap cakap padan muka. :(
no pin,datang lah dekat aku. aku dah lupa ni.

oh,bucuk sekarang pun sibuk dengan PS2.
kang aku ambik balik PS2 tuh baru tahu!
kata nak bagi pinjam,xde pun.

ingat lagi bucuk dapat PS2,bukan kemain lagi happy dia.
puas dia pujuk, baru aku bagi dia beli.
:)

hmm...nak update pe lagi eyh??
tu je lah kot?
so,
adioss!!

No comments: