selamat dtg!



welcome!!
tahniah kerana berjaya sampai dan singgah sini!


klik gmbr untk ke teyhacraft

Monday, November 28, 2011

i loved you,bucuk. thank you.


yeay!!!
hati nie gembira sangat2.
tadi tanya bucuk bila nak datang, dia reply tengah bersiap.
aku senyum je lah sbb kalau dia datang maksud nyer aku dapat novel ombak rindu aku!
happy tak terkata!

 ini novel nyer. cover poster filem punya. heh :)
cakap dekat dekat bucuk, 
"b,nanti ayang minta tolong belikan novel b beli eyh??"
dia senyum je...pastu ckp kalau ada duit!
dia beli nieh pun sebab dah gaji.
tunggu dia topup kan sekarang nieh.

bukan setakat novel,dia beli kan jugak big apple.
sure he knows what is my favourite.
aku ckp je aku nak big apple dia dah tahu aku suka makan yg mana.
takyah pesan yg mana dia dah tahu sendiri.

double hapiness and enjoy!!!

bie bucuk, i love you so much.
thank you.

dapat2 terus snap picture and upload dkt fb. huhu..

2 comments:

sugar2 kapas strawberry said...

untunglah ada bf------->sila baca dengan nada orang jeles.hak2

teyha said...

haha...
ape lah akk nieh...
akk cri bf sorg nti teha ckp cmnieh jgak..