selamat dtg!



welcome!!
tahniah kerana berjaya sampai dan singgah sini!


klik gmbr untk ke teyhacraft

Friday, November 25, 2011

karma is fair babe.


ni semua pasal perempuan tuh. 
kenapa ey kau selalu je nak buat aku benci kau??
aku try tak nak benci kau and accept kenyataan yang kau cuma  buat salah skit je.
tapi kenapa sampai camni sekali kau buat?
aku ada kacau hidup kau ke? setahu aku kau yang masuk dalam hidup aku.
in the first place, you are the problem.

eyh,kau gedik sangat kenapa?
dalam dunia nieh kau xda kawan perempuan ke nak story2???
nak cari dia jugak pehal? buat kawan lah wei,buat kawan dunia akhirat.
jangan cari dia. anggap sebagai abg??? GO TO HELL.
camner kau boleh anggap dia sbgai abg sdgkan kau ada perasaan lagi dekat dia??
jangan jadikan tuh modal lah doh.

kau ckp,kau sakit hati dia dengan aku lagi?
well,you deserve it.
kau layak dan berhak rasa saket hati nieh.
because? karma is fair babe. what goes around,come around.
kau buat aku sakit hati dulu,sekarang kau rasakan.

aku sayang dia.
but you took it away.
now he back to me.
so thats why you hurt.
rasakan,rasakan perasaan sakit bila orang yang kita sayang diambil oleh org laen or
 pergi tinggalkan kita sbb org ketiga yang bodoh cm kau yang masuk campur dalam hidup org lain.

hidup orang cam kau nieh tak pernah senang kan??
tak senang selagi kau tak betul2 hancur kan hidup org cm aku nieh.

i trust him until you, bitching around us.
kau buat segala masalah dalam hubungan ktorg.
kau punca segalanya.

eyh shit lah kau! sial tahu tak?

kau dah ada pakwe kan? kau jaga pakwe kau.
jangan sampai,satu hari kau betul2 sayangkan dia...
tiba2 ade perempuan laen lak dalam hdup dia.
ambik dia,dari hidup kau. masa tuh,kau rasakan lah.
what goes around,come around.

aku rasa,kau ni...kalau couple dgn suami org pun,kau boleh runtuhkan masjid dorg.
kau couple dgn suami org. yang dah terang lagi bersuluh suami org pun kau g couple. suami isteri bergaduh pasal kau,hampir2 nak bercerai. then si suami pk,aku lagi syg isteri aku. so dia putus dgn kau.
tapi sbb kau x reti bahasa,kau kacau jugak hidup dorg. bila dorg bahagia,kau dengki,kau xleyh terima kau saket hati..eyh,kau takleh terima tuh masalah kau lah doh. jangan nak libat kan dorg lak.

macam cerita aku la. sendiri mau ingat maa!

-end-

fuhhh!!! for the first since i dont remember when...aku 
cter sal perasaan aku dekat blog nieh.

ok lah,malas dah.

adios!!

No comments: