selamat dtg!



welcome!!
tahniah kerana berjaya sampai dan singgah sini!


klik gmbr untk ke teyhacraft

Sunday, November 27, 2011

Ombak rindu


hello..hye!!! ♥

waaa....hati amat lah gembira.
lebih gembira lagi bila cinta hati tersayang faham kehendak saya,
minat saya dan apa yang saya suka.

al-kisah~~~

semalam mintak tolong dia belikan novel ombak rindu.

nak baca sebelum tengok movie. of course lah dulu dah baca,
tapi dulu pinjam je.sekarang nak own sendiri.

pendekkan cerita,
semalam sampai gaduh2 sebab dia bagi banyak alasan
taknak beli kan lah..malas lah...xde duit lah...nak main game lah...
and bla bla bla.

so i said, fine!!! xyah tolong beli kan.

our mesej end dekat situ.


aku merajuk.
tapi sbb mmg nak novel tuh gila2kan..buang lah perasan merajuk 
and try call dia. tapi dia tak ankat???
sampai malam,lansung x berankat. erghhh....
then dapat mesej.

"B dah beli dah novel tuh"

aku macam.... " tipu!! betul ke nieh? waaaa......*happy giler masa nieh :) but betul ke? "

so aku mesej dia : "b betul ke beli? b tipu kan? betul ke? tipu!!!"

tapi mesej lansung x berbalas.
call tak ankat.

then aku pk,pakwe ak nieh...kalau dia cakap takde mmg takde.
kalau ada memang ada. pk2 sampai tertido.

pagi tad try call dia ankat,but suara bad mood gila.
tengah tido kot.
then dalam kul 1230 tadi buat 3G 
nak tengok bukti betul ke tak dia beli.

and yeah,betul!!!
mula2 tengok terkejut sbb bukan cover buku ombak rindu.
sebab cover mcm poster filem.
then search, owh...patut cover poster filem.
edisi terhad novel cover poster filem.


tak sabar nak tunggu dia datang.
b, i love you ♥♥♥



tak sabar nak tengok cerita nieh 1 disember nanti.
:)

No comments: