selamat dtg!



welcome!!
tahniah kerana berjaya sampai dan singgah sini!


klik gmbr untk ke teyhacraft

Saturday, November 26, 2011

pecinta setia + logo


tak tahu lah berapa lama aku ambik masa untuk buat logo teyhacraft nieh.
dari malam td baru skrg siap.
and lebih teruk,aku tak jumpa spec aku.
so terpaksa guna kuasa mata ori untk lawan kuasa lappy nieh.
makin rabun lah aku!!!

spec sllu takde bila time nak guna.
bila taknak guna ada je.
sama macam kepit kuku.

ouh,sal logo tuh,nanti aku cerita.
sekarang mata dah penat.
subuh pun dah masuk.
so,apa lagi????
sendiri mahu faham lah!! dah cakap subuh,tak kan tak faham?

rehat2 dulu,tido pastu baru cerita sal logo okie?

ouh,setiap hari..pecinta setia aku akan tinggalkan love bite.
aku takleyh nak buat apa bila dorang jatuh cinta dengan aku.
cinta sebelah pihak...patut nyer pecinta tuh yg merana,
tapi ni terbalik..aku plak yang merana sbb love bite tanpa kerelaan aku.
aku dipaksa!!!

semut,tolong...cari lah org lain untuk kau jatuh cinta.
okay???

adioss!!

No comments: