selamat dtg!



welcome!!
tahniah kerana berjaya sampai dan singgah sini!


klik gmbr untk ke teyhacraft

Tuesday, May 29, 2012

all story in May 2012


hye semua~
apa khabar? sihat?
hari aku kembali semula untuk update cerita baru.

yelah,banyak kot untuk bulan mei nie tertinggal...
ada banyak benda happening and best2.
so hari nieh nk gabungkan semua dalam satu entry, may entry.
apa yang jadi dalam bulan nieh.

ok,first sekali...
MOTHER'S DAY.
mother's day ni jatuh pada setiap hari ahad minggu kedua bulan Mei.
so hari tuh, kitorang adik beradik buat surprise dkt mak.
mak buka je pintu, kitorang jerit..
HAPPY MOTHER'S DAY mak!!!!!!

huhu..bukan setakat jerit aje..
ada cake jugak. and,satay!!!
yum~~ memang sedap hari tuh makan..
kenyang perut!!

cake chocolate moist dari pistachio(betul ke ejaan nama kedai tuh?)

sedap cake nya...tapi tak puas makan..hmmm..
biar lah yang tuh. malas cerita.

so, mother's day di sambut and we all happy.

so the next occasion pulak is,
TEACHER'S DAY!!!
yes, i am a teacher now so i celebrate that one special day.
jatuh on 16 may every year.
hari tuh dah dapat hadiah dah,
comel kan hadiah2 nieh??

kitorg punya sambutan jatuh on 25 may..
on 25 may tuh pun dapat hadiah jugak..
huhu..seronok jadi teacher tahu...
dapat hadiah banyak!!

ini my children,

ini my student masa sambutan hari guru.
comel kan dorang??

yes,i am teacher from smart reader kids.
ini dorang dalam kelas...
baru lepas dapat party pack dai irfan.
bufday party dia dekat sekolah.

hmmm....
ouh terlupa!!
hihihi...

ini occasion yang terakhir.
bila dapat gaji..
huhuhu....shopping lah apa lagi!!
alah,jangan marah..shopping buku novel aje.
and sedikit keperluan as a teacher.
cop tuh penting tahu..budak2 suka dapat cop!!
dan sy sebagai teacher,
suka bagi cop!!

hmmm...itu aje lah update hari nieh.
see ya again!!!

No comments: