selamat dtg!



welcome!!
tahniah kerana berjaya sampai dan singgah sini!


klik gmbr untk ke teyhacraft

Tuesday, May 8, 2012

bukan mencuba,hanya teringin.

salam.

hmmmmm...

*dah~~ apa lak masalah kali nieh??

takde lah. mana ada pape masalah.
cuma, jadi wonder thinking jap.
terfikir-fikir apalah yang dirasakan oleh blogger and tumblr famous.
tak lupa jugak dengan twitter.

rasa macam nak je jadi macam dorang.
dah lah blogger/tumblr/twitter famous...
dorang punya site lak lawa2 gorgeous2.
blog cheq nieh berbillion lower dari depa.
cheq nak jadi mcm depa,tapi tak reti laghu mano.

huhuhu...tapi cheq tak tacing banyak pun.
sikit punya tacing adalah. hahaha ^-^ 
*nak bertacing plak,piiiiiraaaaaaahhhhh!!!!

blog nieh jadi mcm nieh sbb aku jugak....^-^"
tak reti nak tarik visitor.
dah lah tuh,jaaaarrrrrraaaaaaaaannnnnnnngggggggg update blog.
*you deserve it!! #.#

sekarang try nak update blog sentiasa.
kalau boleh sekali dalam 2 hari,
or better...sekali sehari.
nak update sehari 2-3 post takleh kot..
so,itu lah yang semampu aku.
*blog : hum hum,good.

tapi takde lah try nak jadi mcm mereka yang famous.
ku sedar siapa diriku~~~
bagi dirimu, aku bukan lah sesiapa...ooooo....
aku mengerti,aku fahami siapa diriku...
*me : sila menyanyi sekali ikut rentak yang aku tak ingat apa tajuk lagu dia.
*blog : dush!!! lain kali ingat tajuk lagu!
*me : =.=''

ok sudah!!
mereng sudah.
kena berehat nieh.
so,i'm otw to rest myself on my bed and sail away with my bantal busuk. =D

after this nak design blog nieh lawa.
*insyaallah jika masa ada
and nak try lah update blog,
sekurangnya 2 hari sekali.

k,adios!!!

No comments: