selamat dtg!



welcome!!
tahniah kerana berjaya sampai dan singgah sini!


klik gmbr untk ke teyhacraft

Wednesday, May 9, 2012

kita tak mampu,jadi bersabar aje.

salam.

sampai sekarang masih lagi buat art and craft untk budak2.
nieh untk mother's day nanti.
11 may is our art and craft day for mother's day.
actually,sampai skrg pun still ragu2 nak buat ape nieh.

hmmm....
bukan tuh nak kte nak sembang.
nak sembang sal benda lain.


you see that? do you know about it???
tak tahu???
then tunggu apa lagi???
pergi lah tengok!!!
tadi tgk baju2 dia.
aku dah...
Ya Allah~~~ lawanya,
cantiknya...
NAKKKKK!!!!!
*takleh tunjuk gambar,sbb tak dibenarkan copy.
*open purse
isk~~~
dah sengkek.
bukan fully sengkek lah.
duit tuh ade,
tpi untk tgh2 bln,hujung bln nanti..
kalau beli baju-baju sekarang,
alamatnya paras hidung lah nanti aku hidup.
nak tunggu payment dari yg mengorder tuh,
mmg lambat lagi lah nak dapatnya.
kerja dah selesai tpi duit tak masuk lagi.
patutnya hari tuh mintak transfer duit dlu baru aku buat.
dah lah!!! malas fikir!
putih mata jelah aku.
 sok,tarikh last untk pre-order.
tak leh nak buat apa dah lah,mmg kena berputih mata.
sudah!!! mari rehat kan diri.
*sambil memikirkan baju2 modish...............
....................................
..........................................................................
zzzzzzzzzzzz.............

No comments: