selamat dtg!



welcome!!
tahniah kerana berjaya sampai dan singgah sini!


klik gmbr untk ke teyhacraft

Wednesday, May 30, 2012

kitorang bukan mesin colour2.


memang sakit hati sangat2. cuti pun kena kerja. 
dah lah tuh siap nak kena sambung khamis jumaat. 
dah cakap sampai rabu je kerja,so stop sampai situ je lah.
 mner kerja tak sempat siap takyah lah nak siap kan jugak. 
bukan buat apa,flash card aja. next2 time pun boleh buat. 
after 12 lepas sekolah pun boleh siap. 
dah lah tuh,datin ckp buat level 2 saja,bagi buku pun level 2 saja. 
masuk kerja hari isnin tiba2 kena buat level 3 plak,ini puan cakap. 
then hari nieh tiba2 puan cakap kena buat level 4 plak. 
whatt???!!!! pesal tak ckp awal2 start dari monday tuh kena buat level 3 and 4? 
dammit lah!!! 
ok lah..takpe kalau nak buat flash card sampai berlevel2,
 tapi kalau dah kedekut nak mampus mmg bengang lah. 
mana taknya, buat flash yg ada gambar2 tuh takleh print colour
 sbb nak jimat kos jadi teacher2 yg kena wrna guna tgn. 
all the wording pun nk jimat punya pasal,takleyh yg bercolour..
teacher yg kena warna kan. eyh,tolong lah!!!!!!!!!!! 
datin sedap cuti dekat langkawi, puan next week holiday. 
habis teacher takde holiday lah???

kita tak berkira masa holiday datang buat kerja.
 tapi yg datin tuh jgn lah berkira sgt. 
nak invest duit untk beli ink printer pun tak boleh ker??
 suruh teacher colour berlevel2. 
agak2 lah. teacher bukan mesin colour! eeeee...kedekut nak mampus!!! 
invest duit bukan untk benda bukan2, untk kegunaan sekolah. 
so, please lah. kenapa ada org camni?? 
nama datin tapi kedekut....mengalahkan org yang takda duit.

geram nieh geram!!!

geram sgt!!!!

No comments: