selamat dtg!



welcome!!
tahniah kerana berjaya sampai dan singgah sini!


klik gmbr untk ke teyhacraft

Monday, May 7, 2012

mahu istiqamah,tapi tak tahulah...

salam!

nak berblogging balek boleh tak??

always thinking why lah i takde time mcm org lain yang always 
make time to update blog.
blog nieh pun suram aje..dah tak ramai org cm dulu2.
sedihnya. :(

actually its start from me kan??
commitment sy towards time mmg pack sgt2.
balik dari ngajar,
rehat sekejap then buat kerja sekolah untuk budak2.
siap kerja untuk budak2 nak kena mark buku lah.
then plan schedule for the next day and the next week.
after that kalau ade order design buat design.
ada order craft,buat craft.
kalau ada art and craft untk budak2,me jugak kena buat.
sedar tak sedar dah 12 o'clock.
mata pun dah sepet..kecik aja. ada yang sampai sebelah mata je bukak.

huhuhu....
takpe,i will try..
tapi nak istiqamah dalam mengupdate blog tuh...tak tahu lah kan?
hiks..
oklah...
nieh pun taip cepat2 tergesa2 cause art and craft for mother's day.
nak kena prepare before this friday lorh.

tatata!!!

No comments: