selamat dtg!



welcome!!
tahniah kerana berjaya sampai dan singgah sini!


klik gmbr untk ke teyhacraft

Saturday, June 9, 2012

doodle talk 1 : my own doodle



as u all can see in my blog,
i have a new header!!!
with a doodle!!

omg,
i like it so much!
alhamdulillah..kesungguhan belajar membawa hasil..

harapan lepas nieh agar aku akan terus berdoodle!

dulu masa dkt tumblr..
always tgk dorg punya doodle..
teringin nak buat,nak belajar..
and sekarang,dah berjaya!!

walaupun simple,
tapi itu lah permulaan nya kan??
lepas dah mahir boleh buat yg lagi comel,yang lagi cantik
dan yang pasti, lagi kemas!!

my new header,
 banyak kali ubah nieh tahu..untuk dapat kan yang terbaik.
untuk puas kah hati sendiri.



kenapa pilih doodle yang cmnieh?
yang ada segala jenis internet stuff???

sebab,itu lah aku. 
itulah setiap hari apa yang aku buat.
berblog,
ber FB
ber Twitter
ber tumblr

boleh cakap kaki online jugak lah aku nieh..

pink sebab...*rasa nya aku dah makin suka pink
violet sbb aku mmg peminat violet or purple.
tapi ingat,purple tak sama dengan violet tahu?
violet tuh bukan sebarang violet, it is pastel violet ok?
putih,sebab aku memang suka putih.
suka segala gabungan warna putih-violet/purple or putih pink.
secara natural nya mmg suka putih.
 dot2 plak?? sebab aku mmg suka dot2...
hiks..itu lah serba sedikit kenapa aku buat doodle tuh.
doodle yang berkaitan dengan aku.
memang rancang nak letak dkt blog..so,
itu lah cara nak express diri.

ok lah,chiow!!

last note : nanti kita buat doodle talk 2 plak eyh??

No comments: