selamat dtg!



welcome!!
tahniah kerana berjaya sampai dan singgah sini!


klik gmbr untk ke teyhacraft

Wednesday, June 6, 2012

fikiran berserabut sebab banyak fikir.

isk~

dah lama dah blognieh camni!!
tolong lah idea datang..
tak tahu cmner nak design blog ku yang satu nieh!
 
hmmm....
 
any idea?
 
takleh nak fikir lah.
sebab dalam otak nieh dah penuh dengan kerja2 untuk anak murid.
*even cuti sekolah aku fikir pasal dorang sume, fikir pasal kelas, fikir pasal nak bagi hw apa.
ok stop teyha!!!
 
this is your holiday so please lah, jgn fikir sal semua tuh!
nanti hari ahad baru fikir sal sekolah ok?
*tapi~~~ otak nieh pun dok fikir sal sport day nanti. apa yang nak di jual??

erk....omg~~
*terkulai layu~~~
 
adui...yeah2...jualan untuk sport day nanti.
craft baru ptong2 aje.. tak jahit lagi.

hmm..
 
*meninggalkan blog dalam keadaan berfikir.
thinking~~~
 
 


No comments: