selamat dtg!



welcome!!
tahniah kerana berjaya sampai dan singgah sini!


klik gmbr untk ke teyhacraft

Thursday, June 21, 2012

cakap direct ok?? i tak suka belakang2..


apa khabar semua??? sihat??
macam ner hari nieh??
 aku punya hari tak berapa best.

hari nieh banyak marah.

dah kerja part time hampir seminggu lebih.
dalam seminggu mcam2 jadi mcm2 rasa.

paling geram dgn guard nepal yang marah2,
cakap ada org complaint dgn dia sbb sembahyang dkt luar,
bukan sembahyang dkt staff punya tempat.

ok takpe..aku blh bt gurau lagi benda tuh,dont mind.
tapi hari nieh..
meletop sudah.

sebab balik2 je sembahyang macam biasa,
guard tuh ckp : aiya..you takda tdi alex sudah tanya mana you pergi maa...
aku ckp : ckp lah sy pergi sembahyang...
guard : iyalah..tapi dia tanya kenapa tak sembahyang sana saja 
* tunjuk dkt tempat sembahyang staff yang aku tak tahu pun dekat mana. 
yang aku nampak semua barang letrik.
guard ckp  lagi : nanti dia marah sama saya...

time nieh dah naik angin...
terus aku marah2...
memang bengang giler.

pastu ada dak giant dtg..
dia dtg mula2 loyar buruk dgn aku..
aku tgh mrh masa tuh...
sekali kena dgn aku : kau pehal?! aku tgh bgang nieh,jgn kacau aku.

then dia tnya baik2 pehal...aku tnjuk fb je..*lepaskan marah dkt fb
sebab tgh mrh..kang bersuara mcm2 keluar.

dia baca.. : ouh....
dia ckp : relax je..alex tuh mmg gitu..suka kacau tmpt org..
avf bukan under dia pun...

then talk2..ok,dh surut marah..

yang aku geram..kenapa tak face,ckp direct dgn aku???
kenapa gi ckp dgn guard then guard complaint dkt aku???

guard nepal dgn cerita sal sembahyang dah habis.

nieh masuk guard/security kedai emas wah chan nieh.

erk,gtg lah..next time k??
kite story moryy???
*gtg : got to go -bahasa dalam gaia.

last note : dah lama tak main gaia kan??? and omt,even we are different religion...please lah respect each other.

2 comments:

sugar2 kapas strawberry said...

huhu..sabarlah sis

teyha said...

tu lah..kte hanya mampu bersabar aja..