selamat dtg!



welcome!!
tahniah kerana berjaya sampai dan singgah sini!


klik gmbr untk ke teyhacraft

Tuesday, July 3, 2012

cam digital or new handphone??


apa khabar semua??
lama dah tak singgah sini..
oh my blog!!!

humm...
nak cerita, baru2 nieh kan..
my handphone hilang.
tapi sampai sekarang no tuh still diguna kan oleh org yang ambik fon tuh.

actually, kalau dia nak fon tuh, ambik lah..
aku cuma nak gambar2 aje.
banyak kenangan dgn gambar2 tuh.
mungkin korang tak akan faham betapa bermaknanya gambar2 tuh.

tak tahu lah dapat balik ke tak gambar tuh.
dah minta, tapi entah lah org tuh nak lembut hati bagi ke tidak.

hasrat nak ambik lesen terpaksa ditangguhkan sebentar...
sebab nak beli handphone baru.

tapi bila fikir2,
patut ke beli handphone baru???
sebab beli handphone pun nak camera aje..
bila fikir balik,baik beli cam digital je kan??
cmner korang rasa??
handphone tuh kemudian2 beli...
beli camera dulu,
then ambik lesen
then baru fikir new phone...agak2 boleh tak camtuh??

arghhh!!! serabut!

 ini cam digital yg aku nak beli.


ini SE vivaz yg aku nak. aku akan pilih putih.
takde putih, merah.
pape pun,aku mesti akan pilih putih.
takda sangat putih, aku ambik merah.
tak sgt merah, aku ambik hitam.
ada pink tapi....erkk....taknak lah. sy bkn peminat pink sgt.
*habis asal blog kau pink??

errr....actually, i am in denial.
i cannot believe that i like pink.
so sehabis boleh nak tolak pink.
cause i dont like pink and i dont want people think i like pink.
but yet, some of my item is pink. 
this is called denial!!
i like purple! i like purple more than pink. 
that is a fact.

eyhh...sudah lah.

sayang u all..
bye!



No comments: